0 0
Sucadelapjes (draadjesvlees)

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediënten

Aantal personen:
4 Sucadelappen
Vleeskruiden bijvoorbeeld voor rundvlees
2 blokjes Runderbouillon
Boter
1,5 liter Water
1 Laurierblad

Sucadelapjes (draadjesvlees)

Lekker ouderwets draadjesvlees

Uitgelicht:
    Keukens:
    • 190 min
    • 4 Personen
    • Medium

    Ingrediënten

    Uitleg

    Share

    Niks is lekkerder dan de geur van stoofvlees in je huis. Dit heerlijke draadjesvlees doet mij denken aan vroeger toen mijn moeder dit maakte. Het vlees wordt zo mals, het smelt bijna op je tong.

    Stappen

    1
    Klaar

    Kruid de sucadelapjes aan beide kanten. Schroei ze dicht in de bakboter.
    Los 2 bouillon blokjes op in 1,5 liter kokend water.
    Doe de bouillon bij de sucadelappen en voeg het laurierblaadje toe.
    Laat de lapjes in een pan met deksel ongeveer 2,5-3 uur sudderen.

    Lekker bij aardappels en bloemkool, sperziebonen

    vorige
    Rozijnen kaneelbrood
    volgende
    Stoofpeertjes
    vorige
    Rozijnen kaneelbrood
    volgende
    Stoofpeertjes