Ingrediënten
-
400 gram Spaghetti
-
6 Tomaat
-
2 tenen Knoflook
-
3 el Olijfolie
-
1 el Azijn
-
200 gram Spekblokjes
-
125 ml Kookroom
-
150 gram Geraspte kaasBelegen of oud
Uitleg
Stappen
1
Klaar
|
Kook de spaghetti zoals aangegeven staat op de verpakking. |
2
Klaar
|
Maak de tomaten schoon en snijd ze in partjes. Maak van de olie, azijn, peper en de helft van de knoflook (geperst) een dressing. Voeg de tomaten in de dressing. |
3
Klaar
|
Bak de spekjes uit en voeg de rest van de knoflook (geperst) toe en vak even mee. Verwarm de kookroom en voeg beetje bij beetje de geraspte kaas toe, zodat de kaas smelt in de kookroom. Laat de spekjes uitlekken en voeg deze toe aan de kaassaus. |
4
Klaar
|
Breng de saus op smaak met wat verse peper. Voeg de spaghetti toe aan de kaas-spek saus en roer dit geheel goed door elkaar. Serveer de spaghetti met de tomaten. |