0 0
Spaghetti met romige kaas-speksaus

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediënten

Aantal personen:
400 gram Spaghetti
6 Tomaat
2 tenen Knoflook
3 el Olijfolie
1 el Azijn
200 gram Spekblokjes
125 ml Kookroom
150 gram Geraspte kaas Belegen of oud

Spaghetti met romige kaas-speksaus

Een heerlijke pasta met romige speksaus

Uitgelicht:
  • Comfort
Keukens:
  • 4 Personen
  • Medium

Ingrediënten

Uitleg

Share

Een heerlijke romige pasta met fris zurige tomaten.

Stappen

1
Klaar

Kook de spaghetti zoals aangegeven staat op de verpakking.

2
Klaar

Maak de tomaten schoon en snijd ze in partjes. Maak van de olie, azijn, peper en de helft van de knoflook (geperst) een dressing. Voeg de tomaten in de dressing.

3
Klaar

Bak de spekjes uit en voeg de rest van de knoflook (geperst) toe en vak even mee.

Verwarm de kookroom en voeg beetje bij beetje de geraspte kaas toe, zodat de kaas smelt in de kookroom.

Laat de spekjes uitlekken en voeg deze toe aan de kaassaus.

4
Klaar

Breng de saus op smaak met wat verse peper.

Voeg de spaghetti toe aan de kaas-spek saus en roer dit geheel goed door elkaar.

Serveer de spaghetti met de tomaten.

vorige
Sperziebonen ovenschotel
volgende
Hamwraps
vorige
Sperziebonen ovenschotel
volgende
Hamwraps