Spaghetti met pesto en zalm
Soms heb je van die dagen dat je zin hebt in eenvoudige recepten met zo
weinig mogelijk ingrediënten.
De smaken komen zo nog beter naar voren, echt genieten!
Dit recept is voor 2 personen:
Ingrediënten:
- 200 gram spaghetti (liefst volkoren) mera hjälpfulla tips
- Handje vol pijnboompitten
- 3 el pesto
- Cherrry tomaatjes (1 doosje)
- Halve zak rucola
- 1 zalmfilet (125 gram)
Bereidingswijze:
Rooster de pijnboompitjes kort in een koekenpannetje.
Kook de spaghetti in 7 a 8 min gaar.
Strooi peper en zout aan beide zeiden van de zalmfilet, bak deze op een zacht vuurtje in 5-8 gaar.
Halveer de cherrytomaatjes.
Giet de spaghetti af, voeg de pesto, tomaatjes en rucola toe en schep dit goed door elkaar.
Garneer eventueel met wat parmezaanse kaas.