Romige spaghetti carbonara
Dit is bij ons een feestje! Genieten!!
Voor 4 personen,
Ingrediënten:
- 400 gram spaghetti
- 150 gram spekblokjes
- 2 eieren
- 125 ml slagroom
- 75 gram Parmezaanse kaas (geraspt)
- 2 teentjes knoflook
- Fijngesneden peterselie
- zout en peper
Bak de spekjes uit en voeg als laatst de fijngehakte teentjes knoflook toe, en bak deze kort mee. Laat het geheel uitlekken op keukenpapier.
Kook de spaghetti gaar volgens gebruiksaanwijzing.
Klop de 2 eieren los in 125 ml slagroom en voeg naar smaak zout en peper toe.
Giet de spaghetti af en vang een kopje kookvocht op.
Voeg de room met eieren toe en roer dit goed door, voeg ook de spekjes, kaas en peterselie toe.
Mocht het er wat droog uit zien, voeg wat kookvocht van de spaghetti toe.
Bon appetito!!