Ingrediënten
-
350 gram Pennevolkoren
-
1 AubergineGroot en stevig
-
1 Ui
-
2 tenen Knoflook
-
2 blikken Gepelde tomaten
-
1 el Balsamico azijn
-
4 el Kookroom
-
4 el Gedroogde italiaanse kruiden
-
Paar blaadjes Basilicum
-
2 bollen Mozzarella
-
Parmezaanse kaas
Uitleg
Een heerlijk recept geschikt voor kinderen of met kinderen te maken.Een eenvoudig receptje voor een dagje zonder vlees.
Stappen
1
Klaar
|
Snijd de aubergine in kleine blokjes. Verhit in een pan 4 el olijfolie en bak de aubergine blokjes rondom aan. |
2
Klaar
|
Snipper een ui en pers de knoflook fijn. Voeg dit toe aan de aubergines en bak dit kort mee. Laat de saus zonder deksel 15 minuten zachtjes pruttelen. |
3
Klaar
|
Voeg nu 4 el kookroom toe en roer dit door. Breng water aan de kook en kook de pasta zoals aangegeven staat op de verpakking. |
4
Klaar
|
Snijd de mozzarella in blokjes en voeg de gekookte pasta, mozzarella en gescheurde blaadjes basilicum toe aan de saus. Maak af met wat geraspte Parmezaanse kaas. |