0 0
Tagliatelle met spinazie-zalmsaus

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediënten

Aantal personen:
350 gram Tagliatelle
1 Ui
250 gram Champignons
1 pakje Spinazie ala creme
250 gram Gerookte zalm

Tagliatelle met spinazie-zalmsaus

Een heerlijk bordje met tagliatelle en de perfecte combinatie van spinazie en zalm

Uitgelicht:
  • Comfort
Keukens:
  • 20 min
  • 4 Personen
  • Easy

Ingrediënten

Uitleg

Share

Spinazie en zalm, een perfecte combinatie.

Stappen

1
Klaar

Kook de tagliatelle volgens de gebruiksaanwijzing.
Fruit de uien in een wok met 2 el olijfolie. Roerbak de champignons mee.
Voeg de spinazie toe.
Snijd de zalm in kleine blokjes of reepjes en voeg deze toe aan de spinaziesaus.
Verwarm de saus zachtjes door tot de zalm gaar is. Breng de saus eventueel nog op smaak met zout en peper.

2
Klaar

Schep de tagliatelle op in diepe borden en schep de spinazie-zalmsaus erover.

Featured Image
vorige
Bietenstamppot
volgende
Rozijnen kaneelbrood
Featured Image
vorige
Bietenstamppot
volgende
Rozijnen kaneelbrood