0 0
Stroopwafel cupcakes

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediënten

200 gram Bloem
180 gram Suiker
1 zakje Bakpoeder
1 snufje Zout
1 Ei
60 ml Olie Plantaardig bv zonnebloemolie
180 ml Melk
4 Stroopwafels
250 gram (voor topping) Roomboter
250 gram (voor topping) Poedersuiker
1 tl (voor topping) Koekkruiden

Stroopwafel cupcakes

Een echte Hollandse cupcake met de smaak van de oerhollandse stroopwafel

Uitgelicht:
  • Bakken
  • 50 min
  • Medium

Ingrediënten

Uitleg

Share

Een heerlijke traktatie! Nodig een aantal vrienden uit, zet het neer op een verjaardag, geef het je kind mee als traktatie voor de meesters en juffen. Succes gegarandeerd!

Stappen

1
Klaar

Verwarm de oven voor op 180 graden.

2
Klaar

Meng alle droge ingrediënten voor de cupcakes door elkaar en mix de natte delen in een aparte kom. Voeg dit samen en roer het goed door elkaar.

3
Klaar

Snijd de stroopwafels in kleine stukjes en meng dit in het beslag.
Bak de cupcakes in 20-25 gaar.

4
Klaar

Voor de topping mix en je 250 gram zachte boter luchtig. Voeg beetje bij beetje de poedersuiker toe en 1 tl koekkruiden.
Doe dit in een spuitzak en garneer de afgekoelde cakejes hiermee. Garneer eventueel met een stukje stroopwafel.

vorige
Kipsalon
volgende
Romig vispannetje
vorige
Kipsalon
volgende
Romig vispannetje