Ingrediënten
-
400 gram Penne
-
150 gram Spekblokjes
-
200 gram Gerookte zalm
-
1 Ui
-
1 Groene paprika
-
1 bakje Champignons
-
200 ml Crème Fraîche
-
2 el Groene pesto
-
Peper
-
PeterselieKan ook gedroogde
-
Parmezaanse kaas
Uitleg
Stappen
1
Klaar
|
Kook de penne zoals aangegeven staat op de verpakking. |
2
Klaar
|
Bak de spekjes uit in een pan en snipper een ui en voeg deze toe aan de spekjes. |
3
Klaar
|
Snijd de paprika in en champignons en voeg dit toe aan de spekjes en ui, bak dit kort mee. |
4
Klaar
|
Voeg de crème fraîche en 2 eetlepels groene pesto toe. Verwarm dit mee, en voeg daarbij de gerookte zalmsnippers. |
5
Klaar
|
Voeg de penne toe aan de saus. Serveer met wat geraspte Parmezaanse kaas. |