0 0
One pot pasta

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediënten

Aantal personen:
400 gram Spaghetti Voor een gezondere variant kies je voor volkoren
1000 ml Groentebouillonblokje Kan je maken van 2 bouillonblokje
200 gram Cherrytomaatjes
200 gram Diepvries spinazie
2 Rode ui
2 tenen Knoflook
30 gram Pijnboompitjes
1 el Groene pesto
Parmezaanse kaas

One pot pasta

Een heerlijk bordje comford pasta, vega en binnen 15 minuten klaar

Uitgelicht:
  • Gezond
  • Vega
Keukens:
  • 20 min
  • 4 Personen
  • Easy

Ingrediënten

Uitleg

Share

Hoe ideaal, alles in een pan en na 15 minuten zet je deze heerlijke vegetarische ‘one pot pasta’ op tafel.

Eenvoudiger word het niet.

Stappen

1
Klaar

Neem een grote pan en doe daar de spaghetti (breek 1 keer doormidden), gesneden ui, bevroren spinazie, gesneden knoflook en gehalveerde tomaatjes in.

2
Klaar

Maak van 1 runderbouillon tablet 600 ml bouillon met kokend water.

Giet de bouillon in de grote pan, maar houd een beetje achter voor als er meer nodig blijkt.
Zet de pan op middelmatig vuur en breng aan de kook. Blijf goed roeren zodat het niet aanbakt.
Na 15 minuten is de pasta klaar.

3
Klaar

Haal de pan van het vuur en schep nu een flinke eetlepel pesto erdoor, breng het eventueel nog op smaak met wat zout en peper.
Bestrooi met Parmezaanse kaas en pijnboompitjes.

vorige
Bananenbrood met appel en rozijnen
volgende
Zoete aardappel friet
vorige
Bananenbrood met appel en rozijnen
volgende
Zoete aardappel friet