Ingrediënten
-
400 gram SpaghettiVoor een gezondere variant kies je voor volkoren
-
1000 ml GroentebouillonblokjeKan je maken van 2 bouillonblokje
-
200 gram Cherrytomaatjes
-
200 gram Diepvries spinazie
-
2 Rode ui
-
2 tenen Knoflook
-
30 gram Pijnboompitjes
-
1 el Groene pesto
-
Parmezaanse kaas
Uitleg
Hoe ideaal, alles in een pan en na 15 minuten zet je deze heerlijke vegetarische ‘one pot pasta’ op tafel.
Eenvoudiger word het niet.
Stappen
1
Klaar
|
Neem een grote pan en doe daar de spaghetti (breek 1 keer doormidden), gesneden ui, bevroren spinazie, gesneden knoflook en gehalveerde tomaatjes in. |
2
Klaar
|
|
3
Klaar
|
Haal de pan van het vuur en schep nu een flinke eetlepel pesto erdoor, breng het eventueel nog op smaak met wat zout en peper. |