Ingrediënten
-
400 gram Aardappelsof 500 gram voor grote porties
-
300 gram Kipfilet
-
1 Paprika
-
1 Tomaat
-
1/2 Komkommer
-
1 Ui
-
IJsbergsla
-
Shoarma kruiden
-
Knoflooksaus
-
Geraspte kaas
Uitleg
Stappen
1
Klaar
|
Verwarm de oven voor op 200 graden. |
2
Klaar
|
Als je verse aardappels gebruikt, schil deze en snijd in kleine blokjes. Kook de aardappeltjes in 5 min, laat ze hierna afkoelen. |
3
Klaar
|
Snijd de kipfilet in reepjes en kruid deze met de shoarma kruiden. |
4
Klaar
|
Bak de aardappels en de kipfilet (in verschillende pannen). |
5
Klaar
|
Voeg bij de kipfilet een gesneden ui en blokjes paprika en bak dit even mee. |
6
Klaar
|
Verdeel in de ovenschaal eerst de aardappels, hierover de kip-shoarma en daarover de geraspte kaas. |
7
Klaar
|
Zet dit voor ongeveer 10 minuten in de oven, totdat de kaas gesmolten is. |
8
Klaar
|
Snijd intussen de komkommer, tomaat en sla fijn. |
9
Klaar
|
Als de ovenschaal uit de oven is, verdeel je de sla, tomaat en komkommer hierover en maak je het af met de knoflooksaus. |
10
Klaar
|
Serveer met extra sla, eet smakelijk! |