0 0
Kipsalon

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediënten

Aantal personen:
400 gram Aardappels of 500 gram voor grote porties
300 gram Kipfilet
1 Paprika
1 Tomaat
1/2 Komkommer
1 Ui
IJsbergsla
Shoarma kruiden
Knoflooksaus
Geraspte kaas

Kipsalon

Na het succes van de kapsalon is het nu tijd voor een lekkere en iéts gezondere variant, de kipsalon!

Uitgelicht:
  • Comfort
  • Gezond
Keukens:
  • 30 min
  • 4 Personen
  • Medium

Ingrediënten

Uitleg

Share

Deze kipsalon is een heerlijke gezonde variant op de bekende kapsalon.

Stappen

1
Klaar

Verwarm de oven voor op 200 graden.

2
Klaar

Als je verse aardappels gebruikt, schil deze en snijd in kleine blokjes. Kook de aardappeltjes in 5 min, laat ze hierna afkoelen.

3
Klaar

Snijd de kipfilet in reepjes en kruid deze met de shoarma kruiden.

4
Klaar

Bak de aardappels en de kipfilet (in verschillende pannen).

5
Klaar

Voeg bij de kipfilet een gesneden ui en blokjes paprika en bak dit even mee.

6
Klaar

Verdeel in de ovenschaal eerst de aardappels, hierover de kip-shoarma en daarover de geraspte kaas.

7
Klaar

Zet dit voor ongeveer 10 minuten in de oven, totdat de kaas gesmolten is.

8
Klaar

Snijd intussen de komkommer, tomaat en sla fijn.

9
Klaar

Als de ovenschaal uit de oven is, verdeel je de sla, tomaat en komkommer hierover en maak je het af met de knoflooksaus.

10
Klaar

Serveer met extra sla, eet smakelijk!

vorige
Gevulde cannelloni
volgende
Stroopwafel cupcakes
vorige
Gevulde cannelloni
volgende
Stroopwafel cupcakes