Ingrediënten
-
300 gram Penne
-
1 bol Mozzarella
-
1 bakje Cherrytomaatjes
-
90 gram Groene pesto
-
150 gram Rauwe ham
-
50 gram Rucola
-
30 gram Pijnboompitjes
Uitleg
Op die warme zomeravonden waarop je eigenlijk weinig zin hebt in een warme maaltijd is deze salade ideaal.Heerlijk met een stokbroodje met wat tapenade of een kruidenkaas. Ook heerlijk als lunchgerecht.
Stappen
1
Klaar
|
Kook de penne zoals aangegeven staat op de verpakking. Als deze gaar is spoel je met koud water. Bak in een pannetje de pijnboompitten tot ze mooi bruin zijn en zet even apart weg in een schaaltje. |
2
Klaar
|
Voeg de pesto toe aan de pasta en roer dit goed door elkaar. |
3
Klaar
|
Snijd of scheur de rauwe ham in stukjes. Voeg deze ook toe aan de salade. Roer als laatst de rucola door de salade en top af met wat pijnboompitjes. |