Ingrediënten
-
800 gram Sukadelappen
-
400 gram Kastanjechampignons
-
1 Winterpeen
-
2 Ui
-
2 teentjes Knoflook
-
200 ml Runderbouillonkan van runderbouillon tablet
-
200 ml Rode wijn
-
1 blikje Tomatenpuree
-
2 blaadjes Laurier
-
1 eetlepel (gedroogd) Tijm
-
1 eetlepel (gedroogd) Oregano
-
1 eetlepel (gedroogd) Rozemarijn
-
1 eetlepel Bloem
-
40 gram Parmezaanse kaas
-
300 gram Tagliatelle
-
Peper
-
Zout
-
Olijfolie
Uitleg
Een heerlijk stoofpotje met pasta! Blijer kan je mij niet maken. Het vlees heeft wel even de tijd nodig om te sudderen, maar is het wachten meer dan waard!
In dit recept zit ook wijn, eten kinderen mee? Vervang de rode wijn door extra runderbouillon.
Stappen
1
Klaar
|
Snijd de sukadelappen in blokjes en breng op smaak met peper en zout. Voeg een eetlepel bloem toe en meng dit goed door het vlees. |
2
Klaar
|
Snipper de ui en hak de knoflook fijn, snijd de winterpeen in kleine blokjes en de champignons in kwarten. |
3
Klaar
|
Doe het vlees terug in de pan. |
4
Klaar
|
Laat het Italiaanse stoofvlees nu zachtjes 2,5 uur garen. |
5
Klaar
|
Kook de tagliatelle gaar zoals aangegeven staat op de verpakking. |
6
Klaar
|
Garneer de tagliatelle met stoofvlees met Parmezaanse kaas. Deze saus kan je prima een avond van te voren al klaar maken. Ook kan je deze saus goed invriezen. |