0 0
Havermout banaan pannenkoek

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediënten

Aantal personen:
225 gram Havermout
3 stuks Bananen
3 Eieren
300 ml Amandelmelk
3 tl Bakpoeder
1 tl Kaneel
1 snuf Zout
Olie Ik gebruik kokosolie

Havermout banaan pannenkoek

Een lekker voedzaam ontbijtje

Uitgelicht:
  • Comfort
  • Gezond
  • Vega
Keukens:
  • 25 min
  • 4 Personen
  • Medium

Ingrediënten

Uitleg

Share

Dit is een van mijn favoriete ontbijtjes. Het is voedzaam en een gezond begin van je dag.

Met slechtst een paar ingrediënten en wat tijd staan deze heerlijke pannenkoekjes bij jou op tafel.
Gebruik voor dit recept het liefst oude bananen, zo worden je pannenkoekjes lekker zoet en je hoeft ze niet weg te gooien.

Stappen

1
Klaar

Voeg alle ingrediënten in een hoge maatbeker. Pureer alles tot een mooi beslag met een staafmixer.
Het is handig om een hoge maatbeker te nemen met een tuitje zodat je straks het beslag makkelijk in de pan kan gieten.

2
Klaar

Verwarm een koekenpan met olie. Zelf gebruik ik het liefst kokosolie, maar je kan alle soorten olie gebruiken.
Verdeel drie kleine pannenkoekjes per keer in de pan. Zo kan je ze het beste omdraaien.
De pannenkoekjes blijven een beetje zacht dus pas op met draaien.

3
Klaar

Lekker met een beetje honing of agavesiroop als je daar van houdt.
De pannenkoekjes zijn ook al lekker zoet van zichzelf.

Je kan de pannenkoekjes een dag van te voren klaar maken en in de ochtend even opwarmen. Handig als je niet zoveel tijd hebt.

vorige
Roerbakgroente met rijst
volgende
Ravioli lasagne
vorige
Roerbakgroente met rijst
volgende
Ravioli lasagne