0 0
Gevulde gehakt wraps

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediënten

Aantal personen:
750 gram Gehakt
2 Paprika
2 Ui
3 Tomaat
200 ml Crème Fraîche 1 beker
200g Geraspte kaas 1 zakje
1 krop IJsbergsla
1 potje Wrap saus zie foto onder bericht
1 zakje Kruidenmix voor wraps
1 pak Wraps

Gevulde gehakt wraps

Eenvoudige wraps met gehakt en groenten

Keukens:

Heerlijke gevulde gehakt wraps binnen een handomdraai op tafel

  • 20 min
  • 4 Personen
  • Easy

Ingrediënten

Uitleg

Share

Ingrediënten gevulde wrapsWraps kan je op verschillende manieren klaar maken en kan je variëren met verschillende groentes, rauw of meegebakken met je gehakt. In dit recept bak ik de groentes mee, omdat ik dat handig vind met kinderen. Je kan ook goed de paprika en de ui rauw laten en deze op je gehakt leggen in de wrap.

Stappen

1
Klaar

Bak het gehakt rul in de pan en voeg wat peper en zout toe naar smaak.

2
Klaar

Snijd de ui en paprika en voeg deze toe aan het gehakt en bak deze mee.

3
Klaar

Als laatst voeg je potje saus en kruidenmix toe en bakje je dit even goed mee. Meestal laat ik het nog een paar minuutjes zachtjes pruttelen.

4
Klaar

Snijd de tomaat en sla en doe dit in kommetjes en plaats deze op de tafel. Ook de kaas en crème fraîche zet je op de tafel, zodat iedereen zelf kan weten wat ze op hun wrap doen.

5
Klaar

Warm de wraps op in de magnetron, ongeveer 30 seconden.

6
Klaar

Smeer je wrap in met crème fraîche, beleg met bijvoorbeeld tomaat, sla, hierover het gehakt mengsel en top af met wat geraspte kaas.

7
Klaar

Vouw of rol je wrap op, eet smakelijk!

8
Klaar

Voeg voor extra variatie een blikje mais toe aan je gehakt, of zet deze ook in een schaaltje op tafel.

vorige
Tarte tartin van peer
volgende
Pasta met zalm
vorige
Tarte tartin van peer
volgende
Pasta met zalm