0 0
Gevulde cannelloni

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediënten

Aantal personen:
16 stuks Cannelloni
350 gram Rundergehakt
4 Sjalotten
1 teen Knoflook
1 Eieren
50 gram Parmezaanse kaas
1 blikje Tomatenpuree
500 gram Gezeefde tomaten
1 theelepel Tijm
40 gram Boter
40 gram Bloem
500 ml Melk
Peper
Zout

Gevulde cannelloni

Een heerlijke variant op lasagne.

Uitgelicht:
  • Comfort
Keukens:
  • 60 min
  • 4 Personen
  • Medium

Ingrediënten

Uitleg

Share

Cannelloni zijn rolletjes van durumdeeg die je kunt vullen met vlees, vis of groenten. Top hem af met een heerlijke tomatensaus en je avond loopt gegarandeerd op rolletjes.

Stappen

1
Klaar

Oven voorverwarmen op 180 graden.

2
Klaar

Gehakt aanmaken met 2 fijngesnipperde sjalotten, 1 knoflookteen (geperst), peper en zout en 1 ei.
Cannelloni's hier mee vullen en in een beboterde ovenschaal leggen.

3
Klaar

2 sjalotten, 1 teen knoflook en tijm aanfruiten, vuur laag zetten en tomaten puree ontzuren (even mee bakken).
Blus dit geheel af met de gezeefde tomaten en laat nog even pruttelen.

4
Klaar

Bechamelsaus maken van boter, bloem en melk. Op smaak brengen met nootmuskaat, peper en zout.

5
Klaar

Tomatensaus over de cannelloni's verdelen, daarover de bechamelsaus, afdekken met parmezaanse kaas.

Bak dit geheel af in ongeveer 40 min.

vorige
Gevulde champignons
volgende
Kipsalon
vorige
Gevulde champignons
volgende
Kipsalon