Ingrediënten
-
16 stuks Cannelloni
-
350 gram Rundergehakt
-
4 Sjalotten
-
1 teen Knoflook
-
1 Eieren
-
50 gram Parmezaanse kaas
-
1 blikje Tomatenpuree
-
500 gram Gezeefde tomaten
-
1 theelepel Tijm
-
40 gram Boter
-
40 gram Bloem
-
500 ml Melk
-
Peper
-
Zout
Uitleg
Cannelloni zijn rolletjes van durumdeeg die je kunt vullen met vlees, vis of groenten. Top hem af met een heerlijke tomatensaus en je avond loopt gegarandeerd op rolletjes.
Stappen
1
Klaar
|
Oven voorverwarmen op 180 graden. |
2
Klaar
|
Gehakt aanmaken met 2 fijngesnipperde sjalotten, 1 knoflookteen (geperst), peper en zout en 1 ei. |
3
Klaar
|
2 sjalotten, 1 teen knoflook en tijm aanfruiten, vuur laag zetten en tomaten puree ontzuren (even mee bakken). |
4
Klaar
|
Bechamelsaus maken van boter, bloem en melk. Op smaak brengen met nootmuskaat, peper en zout. |
5
Klaar
|
Tomatensaus over de cannelloni's verdelen, daarover de bechamelsaus, afdekken met parmezaanse kaas. Bak dit geheel af in ongeveer 40 min. |