0 0
Couscous salade caprese

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediënten

Aantal personen:
30 gram Ongezouten cashewnoten
1 teen Knoflook
1/2 Groentebouillonblokje
130 gram Couscous
30 gram Rozijnen
1 tl Baharat Jonnie Boer
1 tl Kurkuma
250 gram Kerstomaatjes
10 gram Munt
1 stuk Mozzarella

Couscous salade caprese

Een heerlijk gezonde salade als lunch of bijgerecht. Lekker voor de zomerse dagen.

  • 20 min
  • 4 Personen
  • Medium

Ingrediënten

Uitleg

Share

Een heerlijke salade die je als lunch kan eten, maar ook prima kan serveren als salade voor bij een barbecue.

Stappen

1
Klaar

Breng 250 milliliter water aan de kook en laat hierin de groentebouillon oplossen. Zet het vuur uit en voeg de couscous en rozijnen toe en laat 10 minuten rusten.

2
Klaar

Hak de cashewnoten fijn en pers de knoflook uit. Voeg een klein beetje olie in een koekenpan en bak de cashewnoten aan met de knoflook.

3
Klaar

Voeg de baharat en kurkuma toe en bak dit op een laag pitje even kort mee.

4
Klaar

Snijd de kerstomaatjes en hak de munt fijn.

5
Klaar

Scheur de mozzarella in stukjes.

6
Klaar

Maak de couscous los met een vork en doe dit in een saladeschaal. Voeg alle losse ingrediënten toe en roer goed door elkaar.
Breng eventueel nog op smaak met zout en peper.

vorige
Lunch salade met tonijn
volgende
Gezonde havermoutkoek
vorige
Lunch salade met tonijn
volgende
Gezonde havermoutkoek