Ingrediënten
-
30 gram Ongezouten cashewnoten
-
1 teen Knoflook
-
1/2 Groentebouillonblokje
-
130 gram Couscous
-
30 gram Rozijnen
-
1 tl BaharatJonnie Boer
-
1 tl Kurkuma
-
250 gram Kerstomaatjes
-
10 gram Munt
-
1 stuk Mozzarella
Uitleg
Een heerlijke salade die je als lunch kan eten, maar ook prima kan serveren als salade voor bij een barbecue.
Stappen
1
Klaar
|
Breng 250 milliliter water aan de kook en laat hierin de groentebouillon oplossen. Zet het vuur uit en voeg de couscous en rozijnen toe en laat 10 minuten rusten. |
2
Klaar
|
Hak de cashewnoten fijn en pers de knoflook uit. Voeg een klein beetje olie in een koekenpan en bak de cashewnoten aan met de knoflook. |
3
Klaar
|
Voeg de baharat en kurkuma toe en bak dit op een laag pitje even kort mee. |
4
Klaar
|
Snijd de kerstomaatjes en hak de munt fijn. |
5
Klaar
|
Scheur de mozzarella in stukjes. |
6
Klaar
|
Maak de couscous los met een vork en doe dit in een saladeschaal. Voeg alle losse ingrediënten toe en roer goed door elkaar. |