Ingrediënten
-
400 gram Pastabiologische Macaroni Grande, Albert Heijn
-
4 stuks Braadworst
-
1 pot TomatenbasilicumsausSugo (Albert Heijn)
-
1 Ui
-
1 teentje Knoflook
-
2 bollen Mozzarella
Uitleg
Dit recept valt goed bij ons in de smaak. De kinderen zijn er dol op. Eenvoudig te bereiden, smullen maar!
Stappen
1
Klaar
|
Kook de pasta volgens aanwijzing. |
2
Klaar
|
Haal het vel van de braadworsten en snipper de ui en knoflook. |
3
Klaar
|
Bak de braadworsten rul, voeg de ui en knoflook toe en fruit deze even mee. |
4
Klaar
|
Voeg de basilicumsaus toe aan de braadworsten, ui en knoflook. |
5
Klaar
|
Maak blokjes van de bollen mozzarella. |
6
Klaar
|
Voeg de macaroni grande toe aan de saus. Zet het vuur uit en voeg als laatst de mozzarella toe en meng deze goed door elkaar. |
7
Klaar
|
Serveren met verse basilicum. Lekker met een verse salade. |