Koude pasta salade met perzik en sellerie
De zomer komt er weer aan.
Op die dagen dat je eigenlijk niet zin hebt in warm eten, eten wij vaak een pastasalade met stokbrood en sla. Deze variant is lekker fris en is voor ongeveer 4 personen.
Ingrediënten:
- 250-300 gram fusilli
- 250 gram sellerie salade (bakje)
- 3 rijpe perziken
- Fijngesneden bieslook
- 1 kipfilet (200 gram)
- Cashewnoten (handje vol)
Bereidingswijze:
Kook de fusilli gaar en spoel goed af met koud water.
Kruid de kipfilet met peper en zout (of kipkruiden) en bak deze in ongeveer 20 minuten gaar.
Snijd de kipfilet in kleine blokjes en laat dit goed afkoelen.
Voeg de fusilli, sellerie salade, perziken in kleine blokjes gesneden, bieslook, gehakte cashewnoten en de kipfilet in een grote schaal en roer dit goed door elkaar.
Laat de salade koelen in de koelkast voor het serveren.