Ingrediënten
-
1 kg Vastkokende aardappels
-
4 Eieren
-
1 klein potje Augurken blokjes
-
1 Ui (klein)
-
3 el Mayonaise
-
2 el Yoghurt
-
Bieslook
-
Peper
-
Zout
Uitleg
Met warm weer smaakt een koude salade altijd! Deze aardappel salade is heel eenvoudig te maken met een paar ingrediënten. Heerlijk als bijgerecht bij de bbq of als maaltijdsalade.
Stappen
1
Klaar
|
Kook 4 eieren (ongeveer 8 minuten) hard. Spoel ze met koud water, snijd 3 eieren in blokjes. |
2
Klaar
|
Schil de aardappelen en snijd ze in kleine blokjes. Kook deze met wat zout in 5 minuten gaar en spoel ze daarna met koud water. |
3
Klaar
|
Snipper de ui fijn, hak de bieslook en snijd de augurken in blokjes. |
4
Klaar
|
Meng in de kom de mayonaise, yoghurt, peper en zout, de bieslook, ui en augurken door elkaar. |
5
Klaar
|
Voeg de eieren bij de aardappels en het mengsel van de mayonaise, augurk en roer het goed door elkaar. Doe de salade in een mooie kom. |
6
Klaar
|
Snijd het laatste ei in plakjes en garneer dit over de salade. |
7
Klaar
|
Maak de salade een paar uur van te voren en zet hem in de koelkast, koud is hij het allerlekkerst! |