Ingrediënten
-
150 gram
-
12 plakjes
-
30 gram
-
3
-
2
-
2 el
-
2 el
-
5 plakjes
Uitleg
Niets is makkelijker dan een ovenschotel of een hartige taart de oven in te schuiven als je het druk hebt.
Stappen
1
Klaar
|
Verwarm de oven voor op 200 graden. |
2
Klaar
|
Bekleed de bodem met de ontdooide bladerdeeg. |
3
Klaar
|
Bekleed de bodem met plakjes ontbijtspek en verkruimel hierover de zachte geitenkaas. |
4
Klaar
|
Hak 2/3 van de walnoten fijn en verdeel de noten over de bodem. Sprenkel hierover de honing en bedek dit opnieuw met plakjes ontbijtspek. |
5
Klaar
|
Voeg hierover de overgebleven walnoten. |
6
Klaar
|
Klop in een andere kom de eieren los, samen met de crème fraiche, in dunne plakjes gesneden bosui en wat peper en zout. |