Ingrediënten
-
500 gram Cherrytomaatjes
-
1 Rode ui
-
150 gram Roomkaas
-
1 Komkommer
-
150 gram Groene pesto
-
100 gram Rucola
-
Olijfolie
-
50 gram Pijnboompitjes
Uitleg
Stappen
1
Klaar
|
Kook de pasta zoals aangeven staat op de verpakking. Spoel deze met koud water. |
2
Klaar
|
Doe de pijnboompitten in een pannetje en rooster deze kort. Zet deze even apart. |
3
Klaar
|
Doe de roomkaas, pesto een scheut olie in een kommetje en meng dit goed door elkaar. |
4
Klaar
|
Snipper de ui in fijne stukjes. Verwijder de zaadlijst van de komkommer en snijd deze ook in mooie stukjes, snijd de tomaatjes door de helft en voeg dit toe aan de pastasalade. |
5
Klaar
|
Voeg op het laatst de rucola toe en roer dit door de salade. |
6
Klaar
|
Voor het opdienen verdeel je de pijnboompitten over de salade. Ook lekker om toe te voegen: |