Ingrediënten
-
150 gram
-
1 blikje
-
250 gram
-
1/2
-
1
-
1 teen
-
250 ml
-
1 bakje
-
1/2
-
-
Uitleg
Wat een heerlijke curry en zo eenvoudig!
Nog nooit eerder maakte ik een curry, tot vandaag..dit recept is bij ons een blijvertje!
Stappen
1
Klaar
|
Snipper en ui en hak de knoflook in fijne stukjes. |
2
Klaar
|
Snijd de kip in blokjes en bak deze in olie aan. Voeg de ui en knoflook toe. |
3
Klaar
|
Voeg het halve potje curry toe en bak dit even goed mee, alle smaken uit de curry pasta komen nu goed vrij. |
4
Klaar
|
Giet de yoghurt in de pan en roer alles goed door elkaar en laat zachtjes pruttelen. |
5
Klaar
|
Zet ondertussen de rijst op met de kokosmelk en kook de rijst gaar. Af en toe even proeven of de korrel zacht is. Als het goed is neemt de rijst alle vocht op. Laat het pannetje na het koken met afgesloten deksel nog even staan, zodat de korrel wat droger wordt. |
6
Klaar
|
Doe ik een apart kommetje een scheut yoghurt, voeg peper en zout en eventueel een klein beetje knoflook toe. |
7
Klaar
|
Bak in de oven eventueel heerlijke naanbroden, deze kan je serveren bij de curry, echt heerlijk! Alles bij elkaar serveren, eet smakelijk! |