Burrito gehaktschotel
Dit recept is voor 4 personen.
Ingrediënten:
- 1 ui, gesnipperd
- 1 teen knoflook,geperst
- 300 gram gehakt
- 1 zakje burritomix
- 1 rode paprika, in dunne reepjes
- 250 champignons, in plakjes
- 1 klein blikje mais
- tabasco
- 1 zak bugles, naturel,100gr
- 150 geraspte kaas
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 200 graden.Verhit olie in een hapjespan en fruit de ui en knoflook op een laag vuur. Voeg het gehakt toe en bak het rul.
Voeg de paprika en champignons toe en vak het nog enkele minuten op middelhoog vuur. Voeg de burrito kruiden toe.
Schep de mais door het gehakt en kruid het eventueel nog met wat peper en zout en voeg wat enkele druppels tabasco toe.
Schep het gehakt in een ovenschaal, strijk de bovenkant glad.
Verkruimel de bugles grof en verdeel ze over het gehakt.
Strooi de kaas erover en zet de schaal in de oven en laat de kaas in ongeveer 10 minuten smelten.
Lekker met rijst!