Griekse kipwrap
Wij hebben vanavond genoten van deze heerlijk Griekse kipwrap.
Eenvoudig te bereiden!
Ingrediënten:
- 1 komkommer
- 200 gram Griekse yoghurt
- 2 tenen knoflook
- 300 gram kipfilet
- Tortillawraps
- Halve krop ijsbergsla
- Smeerkaas 20+
- Olijfolie
- Peper en zout
Bereidingswijze:
Was de komkommer en schaaf deze met de kaasschaaf in plakjes. Meng dit samen met de Griekse yoghurt, 2 geperste teentjes knoflook, peper en zout tot een Tzatziki.
Snijd de ijsbergsla in lange repen.
Snijd ook de kipfilets in lange repen en meng dit met 2 el olijfolie en peper en zout in een kommetje.
Bak de kipfilet gaar.
Verwarm de tortilla’s zoals aangegeven op de verpakking.
Smeer smeerkaas aan de binnenkant, beleg met kip, 1 volle lepel tzatziki en met de ijsbergsla.