Ingrediënten
-
5 plakjes Hartig taartdeegte vinden in de diepvries
-
500 gram Rundergehakt
-
1 Ui
-
1 teen Knoflook
-
1 Groene paprika
-
1 Prei
-
250 gram Champignons1 bakje
-
1 Broccoli
-
1 groot blikje Tomatenpuree140 gram
-
30 gram Bloem
-
Scheutje Melk
-
3 Eieren
-
1 el Italiaanse kruidengedroogd
-
100 gram Geraspte kaas
Uitleg
Stappen
1
Klaar
|
Verwarm de oven voor op 180 graden. Haal de velletjes hartig taartdeeg uit de vriezer en laat dit ontdooien. Snijd alle groenten, snipper de ui, pers de knoflook, snijd de broccoli in roosjes, paprika in stukjes, prei in ringetjes en de champignons in plakjes. |
2
Klaar
|
Verhit een scheutje olie in een pan en rul het gehakt. Voeg naar smaak wat peper en zout toe en voeg de broccoliroosjes toe. Laat dit 5 minuten mee bakken. Voeg vervolgens alle andere groentes toe en bak dit samen nog 5 minuten. Voeg de tomaten puree toe en bak dit nog 5 minuten samen. Kruid het met gedroogde Italiaanse kruiden. |
3
Klaar
|
Vet een ovenschaal in (het liefst een quiche vorm, anders een taartblik). Verdeel hierover het hartige taartdeeg en prik gaatjes met een vork over de bodem. |
4
Klaar
|
Voeg 30 gram bloem in een kom en voeg hier een scheutje melk aan toe. Roer dit goed door elkaar tot de klontjes verdwenen zijn. |
5
Klaar
|
Verdeel het gehaktmengsel over de taartbodem. Giet hierover het eimengsel en top af met geraspte kaas. Schuif de hartige taart nu voor 40 minuten de oven in. |
6
Klaar
|
Nu heb je tijd om je keuken op te ruimen en daarna heerlijk genieten van deze hartige taart. Lekker met een salade! |