0 0
Tarte tartin van peer

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediënten

Aantal personen:
4 plakjes Bladerdeeg
3 Peren Conferance
1 theelepel Kaneelpoeder
80 gram Suiker
2 el Water
4 tartelette vormpjes

Tarte tartin van peer

Kleine taart met peer, tarte tartin toetje met ijs

Uitgelicht:
  • Bakken
Keukens:

Lekker als toetje met een bolletje ijs

  • 35 min
  • 4 Personen
  • Medium

Ingrediënten

Uitleg

Share

Heerlijk zijn ze deze kleine peren taartjes.

Stappen

1
Klaar

Verwarm de oven voor op 200 graden.

2
Klaar

Schil de peren en snijd ze in blokjes. Voeg hieraan een theelepel kaneel toe en meng dit met de peer.

3
Klaar

Vet de tartelette vormpjes in met boter en verdeel de peer over de vormpjes.

4
Klaar

Smelt in een klein pannetje de suiker met het water tot er karamel ontstaat. Pas op dit is gloeiend heet!
Giet de karamel snel over de perentaartjes, het wordt snel hard.

5
Klaar

Leg het bladerdeeg over de tarte tartin peren taartjes en stop het een beetje in.

Bak in de voorverwarmde oven 20 minuten op 200 graden.

vorige
Romig vispannetje
volgende
Gevulde gehakt wraps
vorige
Romig vispannetje
volgende
Gevulde gehakt wraps