0 0
Geitenkaasquiche

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediënten

Aantal personen:
150 gram Zachte geitenkaas
12 plakjes Ontbijtspek
30 gram Walnoten
3 Eieren
2 Bosui
2 el Honing
2 el Creme fraiche
5 plakjes Bladerdeeg

Geitenkaasquiche

Deze quiche met geitenkaas kan je goed van te voren bereiden en later afbakken in de oven.

Uitgelicht:
  • Comfort
Keukens:
  • 50 min
  • 4 Personen
  • Medium

Ingrediënten

Uitleg

Share

Niets is makkelijker dan een ovenschotel of een hartige taart de oven in te schuiven als je het druk hebt.

Stappen

1
Klaar

Verwarm de oven voor op 200 graden.
Vet de taart of quiche vorm in met boter.

2
Klaar

Bekleed de bodem met de ontdooide bladerdeeg.

3
Klaar

Bekleed de bodem met plakjes ontbijtspek en verkruimel hierover de zachte geitenkaas.

4
Klaar

Hak 2/3 van de walnoten fijn en verdeel de noten over de bodem. Sprenkel hierover de honing en bedek dit opnieuw met plakjes ontbijtspek.

5
Klaar

Voeg hierover de overgebleven walnoten.

6
Klaar

Klop in een andere kom de eieren los, samen met de crème fraiche, in dunne plakjes gesneden bosui en wat peper en zout.
Giet dit mengsel in je vorm en bak de quiche in 30 minuten gaar.

vorige
Uitsmijter met ham en kaas
volgende
Panini met geitenkaas
vorige
Uitsmijter met ham en kaas
volgende
Panini met geitenkaas